diumenge, 22 d’abril del 2018


                                     
                                 UNA VISITA INESPERADA




Hola Elvira, em permets  que entri un moment a casa teva?  Estava mirant el carrer i la platja i m´ha vingut ganes de comentar amb tu la situació del nostre barri. T´has fixat com estan els carrers, i la platja? Sembla impossible, que tan bon punt faci un dia solellós i una mica calorós, el nostre barri canviï d´aquesta manera!!!  No m´explico d´on pot venir tanta gent. Sembla que perdin el seny. Tovalloles i ombrel·les encastades a la sorra,  gent corrent cap a l´aigua on quan entrin faran un xiscle per la fredor i al sortir es clavaran les pedres que els impediran  caminar amb una mínima normalitat.



Això després de l´esforç realitzat  per poder  accedir a la sorra, ja que abans d´arribar-hi hauran de sortejar molts impediments com són els bars  plens de taules, les geladeries,  les bicicletes, els patinadors, els músics, els que fan ninots de sorra,  els venedors de mocadors de platja, sabatilles, olleres de sol, cerveses, patates fregides i begudes amb alcohol combinades qui sap com i amb qui sap què. No hi  falta de res. 


Et volia proposar de sortir a la tarda però ja et pots imaginar, per experiència ho sabem, que no podrem accedir a cap autobús ni metro sense que representi una aventura i un patiment. Val més que ens quedem a casa prenent una llimonada fresca!!!


******************







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada